NIEUWSBRIEF september 2012

Odes aan "gewone" mensen.

In een vernieuwde serie nieuwsbrieven zal ik odes schrijven aan "gewone" mensen. In een tijdperk waarin televisie en andere media roem en grootsheid steeds vaker etaleren als zaligmakend, wil ik mijn lezers attenderen op de "onzichtbare" wegen die gewone mensen groots of klein bewandelen. Ik zie veel bijzondere "gewone" mensen die stilletjes schitteren in hoe zij durven te leven. Zij inspireren mij, mijn vak en "de odes aan 'gewone' mensen".

Pien Hoogland | That's Lifecoach | 06-21507230 | pien@thatslifecoach.nl |www.thatslifecoach.nl

Ode aan Minke.

Minke kende ik als een bescheiden Friese jonge vrouw. Hoewel zij weinig ruimte innam was zij toch aanwezig.

Als moeder van 3 heel jonge kinderen reisde zij een jaar lang van Friesland naar Amersfoort om de opleiding tot coach te kunnen volgen. 's Ochtends vroeg vertrok zij alleen vanuit het schaars verlichte noorden, in kou, in hitte, in stilte... In haar tas droeg zij niet alleen boeken en een lunch, maar ook een kolfapparaat voor de borstvoeding van haar kleine baby. Minke was er altijd en leerde gretig over zichzelf en anderen...

Een half jaar na haar diplomering als Lifecoach ontmoet ik haar opnieuw in Friesland, op haar camping, It Dreamlân, die zij vol passie runt met haar Robert. Ik volg haar drie dagen in haar perfecte omgeving, tijdens een op haar initiatief genomen en door haar georganiseerd event. Ik verwonder me...

Zij brengt mensen daar samen vanuit een groot hart. Ze organiseert, plant en regelt en ik zie dat dit haar tweede natuur is. Daar in dat schone ruime Friesland met Hollandse vergezichten floreert zij en is zij helemaal zichzelf. Haar passie stroomt, haar hart klopt. Zij blijkt groots in de combinatie organiseren en loslaten. Ze valt op en tegelijkertijd ook niet. Alsof ze één is met de natuur: helemaal in haar goede doen. Tussen het bewaken van tijd en programma en het loslaten daarvan kookt zij grote heerlijke maaltijden. Zij dekt landelijke tafels met kaarsen voor als het donker wordt. En zij durft om hulp te vragen.

Tussen al deze drukte door is zij moeder voor haar drie hoogblonde kinderen die zij zo makkelijk met ons deelt.

Tijdens een onderdeel in het programma waaraan zij deelneemt zien we haar 1-jarige dochter aan komen hobbelen over het groene sappige campingveld. Zij neemt plaats in de zandbak achter ons. Wij zitten in de schaduw en die kleine speelt in de zon. Ik zie hoe Minke naar haar kijkt. Haar blauwe Friese ogen vangen in de schaduw zonnestralen en zenden stil een blik van liefde uit naar dat jonge mensje in het zand. Die blik vat alles samen: de rust, de zekerheid, de liefde en de moed. Een vrouw in haar perfecte doen op haar geliefde grond.

Ik zie het, geniet en bewonder Minke. 

Haar habitat.

Minke is een mooi voorbeeld van iemand die helemaal in haar flow zit. Haar leefplaats en haar werk maken haar gelukkig, het moederschap vervult haar. Het beste komt in haar boven. Zij kan haar kracht, liefde en passie heerlijk de vrije loop laten.

Natuurlijk schittert een mens ook als hij het niet zo perfect voor elkaar heeft. Ook daar zullen komende Odes aan 'gewone' mensen over gaan.

Verkeer jij in jouw perfecte habitat?

Voel je dat je niet op je ''plek" zit? Wil je voelen dat je met je passie leeft en persoonlijke zingeving en erkenning ervaart? Je laten coachen of een training volgen door That's Lifecoach is een zinvolle en inspirerende persoonlijke onderneming. Het is zo mooi om aan jouw weg te timmeren. Je kunt je laten coachen in een persoonlijke sessie. Kom gratis en vrijblijvend kennismaken. Óf je volgt de training Méér Powervrouw. Bel me nu voor meer informatie: 06-21507230 of e-mail naar pien@thatslifecoach. Je kunt ook surfen naar www.thatslifecoach.nl voor meer informatie.

Trainingen Méér Powervrouw najaar 2012.

Je voelt dat jij méér in je mars hebt en je weet dat je haar in je hebt: De Powervrouw. Dat komt voor een deel al naar voren in je werk, in je gezinsleven, relaties, sporten en hobby's. Mensen in je omgeving bewonderen je. Je verlangt ernaar om jezelf te bevrijden van innerlijke twijfel en onzekerheid die je nog belemmeren. Je hebt jezelf, de wereld en de mensen om je heen veel méér te bieden! Je wilt méér Powervrouw worden, zodat jij jezelf en jouw werk nog sterker in de wereld kunt zetten. Wacht niet langer en train jezelf om méér ruimte te scheppen voor kracht en zekerheid. (Lees meer over de Powervrouw op mijn website: http://www.thatslifecoach.nl/)

Onderwerpen training:

In de training gaan we aan het werk met de stroom van kritiek die je bewust of onbewust op jezelf loslaat en die zelden stopt. Je Innerlijke Criticus voedt jouw belemmerende overtuigingen en dus is het tijd om haar de mond te snoeren. Vervolgens werken we aan een nieuw positief perspectief van waaruit je jezelf en de wereld benadert.

We zoeken naar wat je in jouw comfortzone vindt, waarom jij je daar lekker voelt maar ook waarom je je daar verveelt. En we kijken wat er daar buiten voor jou te halen is.

We maken onderscheid tussen wie je bent en wat je doet.

We werken aan het vergroten van je innerlijke mildheid. Mildheid geeft kracht en doorzettingsvermogen in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Mildheid maakt dat je je kunt focussen op wat je werkelijk wilt en daarmee leg je de lat op ooghoogte.

We doorbreken je oude overtuigingen en creëren nieuwe die boordevol energie, zelfrespect en moed zitten.

Ben je bereid en heb je de power om naar jezelf te kijken? Sta je open voor een nieuw perspectief en nieuwe denkwijzen? Ben je bereid in deze trainingsperiode de bal aan de voet te houden en jezelf te blijven trainen? Heb je zin om jouw Powervrouwenpad te delen met andere vrouwen en te leren van elkaar?

Meld je dan nu aan voor de training “Meer Powervrouw”.

Het maakt mij gelukkig en geeft mij voldoening om de weg waarlangs ik mijn kracht heb gevonden en vrijgemaakt, door te geven aan anderen.

Winter 2012:  4 Woensdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur. 14, 21, 28 november en 12 december.

Locatie: That's Lifecoach Breudijk 53, 3481 LN Harmelen

Kosten:
Particulieren € 259,00
Bedrijven € 349,00.
Alle prijzen zijn inclusief koffie/thee en hand-out. BTW is niet verschuldigd. Betaling vooruit en bij aanmelding.

Maximaal aantal deelnemers: 8

Reacties van deelnemers:
"Volledig, boven verwachting…Ik vond het indrukwekkend hoe groot en leerzaam de invloed van de groepsdynamiek was."
"Over het geheel genomen vind ik de training, de vorm, en de locatie een dikke 9 waard! Het is een versnelde doorkijk naar de issues die er zijn in je zelf en geeft mogelijke oplossingsrichtingen om daarmee af te rekenen of mee te leren omgaan. Ik ben me bewuster van mijn denken en de invloed die dat heeft. Als trainer heeft Pien heel goed in de gaten hoe iedereen er in zit en zij gaat daar met respect mee om."
"Warme, innoverende, geweldige training"

Aanmelden of informatie: pien@thatslifecoach.nl | 06-21507230