nieuwsbrief header tlc

Sabbatical

Maart 2022

nguyen-thu-hoai-9CILN1ybspA-unsplash
Beste reader,
"Sabbatical", dat vond ik altijd al een intrigerend en aantrekkelijk woord. Als ik het iemand hoorde uitspreken, danste het langer dan andere woorden door in mijn oor.

Gepland
Je raadt het al. Ik heb inmiddels de daad bij het woord gevoegd. Er staat mij dit voorjaar de start van een sabbatical te wachten. Ik neem een jaar de tijd om te ontspannen en te genieten van minder.

Een zinvol besluit
Toen het idee ging borrelen struikelde ik lang over het zoeken naar goede redenen en oorzaken waarmee ik mezelf deze vrijheid mocht toestaan. Hoewel die er heus waren hielpen die me niet direct de brug over. Pas toen ik bedacht dat ik er vooral veel zin in had en ik mezelf toestond dat "zin hebben" reden genoeg zou zijn, hakte ik de knoop door. Want zeg nou zelf; ergens zin in hebben is toch zeker een meesterlijk goede reden? Buitengewoon zinvol, lijkt mij. :-)

Nog wel plek voor "APK-sessies"
Medio mei denk ik samen met mijn coachees alle huidige trajecten tot een goed einde te hebben gebracht. Nieuwe lange trajecten neem ik al enige tijd niet meer aan. Voor de enkele "APK-sessie" is er tot die tijd nog wel gelegenheid. Dus neem snel contact op als je dat graag wilt!

Andere professionele coach vinden
Je kunt professionele collega's vinden op de website van mijn beroepsorganisatie Nobco. Je kunt zoeken op accreditatieniveau, plaats, prijs, expertise en nog veel meer filters.

Ik bedank al mijn coachees voor hun vertrouwen en de fijne samenwerking.
Rond 1 juni 2023 laat ik weer van me horen via een inspiratiemail.
Tot zin!

Lieve groet,

Pien Hoogland
That's Lifecoach

logo
linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet