tlc header nieuwsbrief

Nieuwsbrief

december 2018

Side view of thoughtful businesswoman looking through window

Beste reader,
Ben je in het verleden gecoacht door mij? Heb je er profijt van gehad en kon je er zelf mee verder? Prima, dat is mijn bedoeling en de opzet van coaching!
Misschien wil je nu weer eens een bepaald onderwerp onder het vergrootglas leggen. Eén sessie in de spiegel kijken zodat je de draad weer kan oppakken en er zelf mee door kan. Bel me gerust als je hierover wilt overleggen. Je kunt je ook meteen aanmelden.

Columnist voor The Expert Magazine GZNDenzo

logo gzndenzo
Vanaf november schrijf ik elke maand een column over persoonlijke ontwikkeling voor The Expert Magazine GZNDenzo. Dit internetplatform richt zich op ambitieuze vrouwen die werken aan hun gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Experts op allerlei gebied publiceren daarvoor informatieve en inspirerende artikelen. Ik vind het bijzonder leuk dat ook ik een bijdrage kan leveren.

Mijn eerste column staat inmiddels online. Het gaat deze keer over een sterke vrouw die ik onlangs coachte maar die zichzelf iets teveel op de achtergrond plaatste. Op foto’s die ik haar mee liet nemen werd dat bizar zichtbaar. Nieuwgierig geworden? Lees mijn column hier:

Waarom altijd anderen helpen niet goed voor je is

logo
tlc footer nieuwsbrief left
tlc footer nieuwsbrief right
MailPoet